PARTNERS

Wat doen wij?

De Participatie Keuken vergroot de veerkracht door ontmoetingen te creëren die smaken naar meer. Via verschillende culturele en culinaire activiteiten in ons sociale stadsrestaurant, café en via diverse Aanschuiftafels en evenementen door heel de stad stimuleren en begeleiden mensen in 5 stappen van overleven naar samenleven.

Geven maakt gelukkig en steeds meer bedrijven willen echt verbonden zijn met hun klanten en naast commerciële activiteiten ook terug te geven aan de maatschappij. Via de activiteiten van de Participatie Keuken kunnen we hier gezamenlijk invulling aan geven.

Partners

Manieren om mee te doen

Teamuitje van Hilti wordt ingezet om grote BBQ voor voedselbankclienten te ondersteunen

Kom in actie

Samen kunnen we een evenement organiseren die past bij jullie organisatie. Of sluit aan bij een van onze bestaande evenementen of aanschuiftafels. Verbinden en samenwerken is wat ons drijft bij de Participatie Keuken.  Uit ervaring kunnen wij vertellen dat dit voor beide partijen gegarandeerd leidt tot een leuke dag of avond met bijzondere ontmoetingen en gesprekken. Deze ontmoetingen maken veel impact op iedereen en smaken vaak naar meer.

Expertise inzetten

Wij zijn een organisatie in ontwikkeling. Om te blijven innoveren en impact te maken is het belangrijk dat gebruik te maken van verschillende kennis en expertise. Wij werken actief met een denk/doetank en nodigen jullie van harte uit om hieraan deel te nemen en samen met ons de impact te vergroten.

Catering Meesters kookt maaltijden en brengt soep rond met het team

Financiele steun van verschillende partijen maakt het mogelijk om activiteiten van buurtbewoners te faciliteren

Financiën

Wij werken en ontwikkelen al onze activiteiten vooral vanuit ons hart maar om onze missie echt waar te maken is ook geld nodig. Donaties zijn daarom altijd goed besteed. Wilt u op een andere manier financieel bijdragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ambassadeur

Spread the word en wordt ambassadeur van de Participatie Keuken. Samen kunnen we nog meer impact maken en een beweging op gang te brengen om een mooiere veerkrachtigers samenleving te realiseren.

MSGA doneert hesjes waardoor vrijwilligers goed herkenbaar zijn

HUIDIGE PARTNERS

Catering Meesters