De Participatie Keuken

De Participatie Keuken zet zich in voor kwetsbare ouderen in de regio Haaglanden.

Doneren

Met behulp van jouw donatie kunnen wij het plan verwezenlijken

“Onze krachten bundelen, daar gaat het om!”

De Participatie Keuken

De Participatie Keuken zet zich in voor kwetsbare ouderen in de regio Haaglanden. Dat doen we door elke week gezonde maaltijden te bereiden en bezorgen. Door de coronacrisis is er veel sociale steun weggevallen maar de vraag daarnaar is alleen maar toegenomen. Veel ouderen durven of willen de deur niet meer uit en hebben geen vangnet om hen door deze lastige periode te helpen. De Participatie Keuken bezorgt hen een maaltijd aan de deur en steekt hen een hart onder de riem.

Heeft u hulp nodig van de Participatie Keuken?

Om de maaltijden voor uzelf of een familielid aan te vragen kunt u ons e-mailen of bellen op maaltijden@participatiekeuken.nl of (070) 720 08 90, elke maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 15.00 uur.

“Wolter”

De Participatie Keuken bestaat dankzij het werk van honderden vrijwilligers. We stellen deze toppers graag aan je voor. Bij deze Wolter, onze locatiecoördinator van het World Forum Den Haag en onze schrijver voor onze website. “Ik ga nu toch niet naar school. Dus doe ik graag iets nuttigs en het is hier nog gezellig ook,” verklaart hij zijn dagelijkse aanwezigheid bij de Participatiekeuken.

Join the team

Wij zijn op zoek naar mensen die kunnen helpen om van De Participatie Keuken een groot succes te maken.

Hiervoor hebben wij ook specifieke hulp nodig! Wij zijn momenteel op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten als de rechterhand van Ben, de initiatiefnemer. Je zal je bezig houden met zowel organisatorische zaken als de communicatie.

Nieuws

Meest recente nieuws

Samen met deze bedrijven bundelen wij onze krachten om de participatiekeuken tot een succes te brengen! Veel dank!

Partners