Ik wil helpen!

Word Vrijwilliger!

De Participatiekeuken kan veel hulp gebruiken, vele handen maken immers licht werk!

De pool van vrijwilligers is inmiddels echter zo groot dat het voor ons niet mogelijk is om iedereen in te zetten en persoonlijk te benaderen. Wil je je als vrijwilliger inzetten voor de Participatiekeuken, dan kun je je zeker aanmelden maar we plaatsen je voorlopig op een reservelijst. Wij doen dan niet gelijk een beroep op je maar het is heel goed mogelijk dat we dat op een later moment wel doen.

Word Donateur!

Met hulp van jouw donatie kunnen we kwetsbare ouderen in de Regio Haaglanden blijven helpen! De Participatiekeuken is inmiddels uitgegroeid tot een grootschalig initiatief en daar is veel geld voor nodig. Denk bijvoorbeeld aan het inkopen van de ingrediënten voor de maaltijden, de bakjes, labels, het verpakkingsmateriaal en het transport. Met jouw hulp kunnen we dit voorzetten en maaltijden blijven bezorgen aan de mensen die het echt nodig hebben.

Help als bedrijf

Het succes van de Participatiekeuken is mede te danken aan al haar partners. Daarom ben je ook als bedrijf onmisbaar in het voorzetten van onze missie. Momenteel staan wij voor vele uitdagingen waarvoor wij kennis, producten, ideeën en mensen vanuit het bedrijfsleven hard nodig hebben. Kan jij ons daar mee helpen? Neem contact op!