de participatie keuken
Binnenlopen
KOM BINNEN

Koffie en een praatje

Het sociale stadscafé is iedere maandag en vrijdag open tussen 09:00 en 13:00. Kom gezellig langs en maak kennis met ons team en andere buurtbewoners. Kunnen wij helpen met maaltijden? Laat het ons gerust weten. Wij helpen graag!

Aanschuiven
SAMEN ETEN

Ontmoeten en meedoen

Een aanschuiftafel is een plek waar iedereen mag aanschuiven voor een kleine eigen bijdrage om samen met buurtgenoten te genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Ontdek een Aanschuiftafel bij u in de buurt.

Meedoen
HELP MEE

Wordt ook vrijwilliger

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die kunnen helpen om van De Participatie Keuken een groot succes te maken. Bekijk onze vacatures en kom gerust langs om eens kennis te maken.

previous arrow
next arrow

Het participatie keuken effect

Hoe meer je meedoet, hoe meer je leeft!

De Participatie Keuken is een stichting gericht op het structureel vergroten van de veerkracht van de mens. Dit doen wij door het organiseren van ontmoetingen die smaken naar meer. We maken het mogelijk dat mensen actief deel kunnen nemen aan de culturele en culinaire activiteiten van de Participatie Keuken. Op die manier gaan we ook armoede en eenzaamheid tegen. En we bevorderen integratie. Samen creëren we het participatie keuken effect.

Samen meer impact

Eten verbindt. Participeren werkt. Samen versterkt.

Dat is de overtuiging van de Participatie Keuken. Of te wel voor en door de bewoners. Bij de Participatie Keuken zijn wij allemaal liefdevol, verrassend en daadkrachtig. Wij ondersteunen van bron tot bord zodat er een goed samenwerkend netwerk ontstaat van actieve mensen die zelfstandig en samen impact kunnen (blijven) maken.