Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Aanmelden maaltijd
Onze tijdelijke maaltijdbezorging is erop gericht om mensen te ondersteunen die in deze Coronaperiode vallen in de kwetsbare doelgroep en extra hulp nodig hebben met een gezonde maaltijd.

Het maaltijdpakket bestaat uit vijf gezonde vriesverse maaltijden en kost €15,- per week. Wij kunnen deze kosten zo laag houden omdat wij alleen een vergoeding vragen voor de inkoop van de ingrediënten en verpakkingen. De maaltijden worden gemaakt door professionele koks en geschonken aan de Participatie Keuken. Een team van vrijwilligers zorgt dat deze maaltijden wekelijks bij u aan de deur worden bezorgd.

Om deze service wekelijks mogelijk te blijven maken is het belangrijk dat we onderstaande afspraken met elkaar maken.

 

  • U bent thuis. Wij bezorgen alleen op vrijdag tussen 12:00 en 15:00 uur.
  • Gevarieerde maaltijden. Elke week verrassen de koks met gerechten. Wij bieden de keuze tussen vlees&vis, geen vis of vegetarisch. Wij kunnen geen rekening houden met individuele wensen of diëten.
  • Twee bezorgopties. Wij kunnen wekelijks of om de week bezorgen. Het is niet mogelijk om uitzonderingen hierop te maken.
  • Is onze hulp niet meer nodig geeft u ons dit minimaal 7 dagen voor de bezorgdag door.
  • Iedere maand ontvangt u per post of e-mail het te betalen bedrag. Wij verzoeken u dit bedrag binnen 14 dagen aan ons over te maken.

 

Mail of bel ons. (070) 720 08 90, elke maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 15.00 uur.

Meld u aan of stel een vraag